Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån jävla tjej.

Trottoarer, går där
och hela natten syns
på mig, alla kläder på
men så naken
och mitt skvallrande hjärta
har nog berättat för dig också
mina bara händer är beredda
att älska
att lära
att döda
vilja allt för dig

Kullersten
skrapar mina händer, mitt knä
pratar om verkligheten
påminner
jag är bara plus en




Fri vers av nougat_nisse
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 14:50



Bookmark and Share


  blaite
Kullersten ger ärrade knäskålar om man kryper va. Ps kanontext
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse