Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR (43)

domen bakom siffran
är tusenfallt ockrat
så ett bli
där ljuset träffar saven när trädet sakta dör

Kan är ett VI
och vi är
så betydande blir ett nummer
så rent blir tanken
att forslas genom barriärer av fundament

vi finns där bakom
vi hörs om du lägger örat till
för vi
är




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-15 21:15



Bookmark and Share


  Emme VIP
Annorlunda och BRA, ger eftertanke...
(Du ser inte ut som 43 ;)
2010-08-15

  SagaArt VIP
Age is just a number. Du vet väl att 40 - är det nya 20?
Då blir 43 - 23? :)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé