Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

En vän är någon som du
som genom mitt ansiktsuttryck
kan avläsa vad jag ska säga

en vän är någon som du
som flugit ut ur mitt liv
ut i världen
men som aldrig lämnar mitt hjärta

en vän är någon som du
om vi ses om tio år
om vi ses imorgon
är du ännu min vän
ingenting kan ändra det

en vän är någon som du
som fyller mig med sprudlande energi
blir som ett lekfullt barn
i din närvaro

en vän är någon som du
som jag saknar

en vän är någon som du
i hopplösa tider
tror du på mig

en vän är någon som du
morgon
dag
kväll och natt
du finns alltid där
du dömer eller avfärdar aldrig

en vän är någon som du
som jag litar på
när jag inte kan lita på mig själv

vänner
ni formar mig
ni gör mig lycklig
och stark




Fri vers av Postgård
Läst 629 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-15 16:49



Bookmark and Share


  Janne
den här dikten värmer min själ så bra skrivit

du är nog en känslomänniska du (ler). betraktaren
2010-08-27

  Skymning Blå VIP
Många vandrar i de ensammas alle, inte alla som har någon som vän....
Bra skrivet hur det borde vara för alla. Fint flyt i texten med strimma av hopp mellan raderna.
AE
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig