Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt vi äger är vår historia Backabranden 29/10-1998


Rendevouz




vi är där igen

jag famlar runt
letar febrilt efter ögonblick
då vi log
då vi skrattade

ser årstiden ödelägga färgerna
mitt framför mina ögon

vi är där igen
kylan biter mitt skinn
mörkret väcker sorgens minnen

drar tillbaka tiden
till den natten
för tolv års sedan

hör
era skrik
eran rop på hjälp
ser
era
förtvivlade
ansikten

paniken i ögonen

känner lukten

av aska

av

brända
kroppar

vi är där igen
jag letar famlande efter ögonblick där
vi log




Fri vers av Postgård
Läst 829 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-29 09:19



Bookmark and Share


  Johannes
Med en förnimmelse av smärta läser jag denna. Sista stycket svider extra mycket.

Bra.
2012-07-19

  Shininkagemusha
Avslutningen är mycket stark och väldigt talande. "letar efter ögonblick..." asbra.
2010-11-08

    vilgot hellros
fint skrivet
2010-11-01

  Elisabeth VIP
Fint tillägnat åt en hemsk tragedi.
2010-10-31

  Tillbringaren VIP
Vackert skrivet.
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig