Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inte mycket av du kvar


Hemsökt




Jag tänker sällan på dig
men ibland ser jag skuggan av dig

på väg någonstans
alltid på väg
men trots det ditt mjuka ansiktsdrag

det kärleksfulla
jag förälskade mig i

jag träffar inte andra
så som du säger att du gör

det är inte så jag går vidare

och jag tänker sällan på dig
du ockuperar inte längre mina tankar

men ibland hemsöker din skugga mig




Fri vers av Postgård
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-15 17:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt för minnen som dyker upp när man minst anar det, som skuggan som följer en!
2010-10-11

  Svartsilver
älskar verkligen den sista raden ur denna mycket vackra dikt.
2010-08-27

  Regn & Grus
Ja, vem känner inte igen skuggan av den man gör sitt bästa för att glömma!? Du berättar med ett mjukt handlag och lägger orden på ett skönläst & luftigt vis!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig