Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam del 2

skriver i blyerts
i tron om att jag kan sudda ut

mitt förflutna
den lilla mörka delen av mig

stavar med darrande hand och
bultande hjärta

försöker fylla
missbruk
misshandel och
mig

i en och samma mening




Fri vers av Postgård
Läst 559 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-15 23:15



Bookmark and Share


  yta
Så bra och väldigt igen kännande.
2010-10-12

  Anna*
Det är nog så svårt att få in allt i en mening men det du skrivit berör och jag applåderar
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig