Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att vissa har så svårt för att ge ett förlåt och ett erkännande att de sårat.


De vänder på klacken.



Ibland får livet mig att häpna över människors uppträde.

Utan att de ens bryr sig så sårar de känslor.

De vänder om och går och låtsas som ingenting.

De har nog ett samvete där pölen är grund

för de reflekterar aldrig över sitt sätt.

De lämnar genom att bara vända på klacken och gå.

Att sen den sårade står kvar med såren

det är inget som berör dom alls.

Att be om förlåt blir för dom som att bestiga berg.





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-16 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med dig till 100%!


"Att be om förlåt blir för dom som att bestiga berg."


Hälsn. Ann
2010-08-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst är det så:
Den som illa gör ej
ser, fortsätter och ler
vad som sker empatin
inte finns, därför de inget
minns, det är som om det
som har hänt inte finns...
Men hos den drabbade det
aldrig någon gång försvinns...
De saknar en gen... .. .
Så väl och rätt skrivet!
2010-08-17

  Maria T
Du har så rätt.
Ibland kan man häpna.
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Förlåt, bara två stavelser men ändå så svårt för vissa att uttala när det kan uträtta så mycket...
2010-08-16

  Bibbi VIP
Det var ett ord i rättan tid fast egentligen är det nog mest synd om dem själva för de går miste om så mången välsignelse som kunde ha blivit något bra.

Applåd!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld