Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtansmärta och bristande mod.

blåmärken
i hjärtat
och knäckebrödsdrömmar

längtan som
skaver
sönder.

krossar. kväver.

armar sträckta
mot himmel

ta
mig
härifrån
nu.

knytna nävar
och
värdelösa försök
till att hålla
fast


smulor på golvet.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-17 00:09



Bookmark and Share


  LassO
"blåmärken i hjärtat" är ett målande uttryck, har inte sett det förr, talande... bra text
2010-08-17

  Anna*
Stark och smulig text som talar sitt tydliga språk. Gillar!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe