Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

vi stod i tystnad


hans händer i mitt trassliga hår
bröstkorgen tätt intill min rygg

som tryggt inger
du kan luta dig emot mig

jag fyller mina lungor med luft
och andas lugnt ut

senare den kvällen

våra händer
söker
möter
hittar

varandras bland all naken hud

som en självklar sak
som om det alltid varit så
somnar vi in med sammanflätade fingrar

efteråt
vill jag minnas
att det finaste med honom var

när han broderligt
lade sin arm över mina seniga axlar
och omsluter mig med sitt närvarande
promenaden ner från utsiktsplatsen
den sensommarkvällen




Fri vers av Postgård
Läst 1036 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2010-08-17 12:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
närhettan i tysthet, god poesi ...
2015-05-30

    ej medlem längre
Postgård,
du berör mig med din "Närhet"
2013-07-21

  katastrofromantiker
Låter så mysigt. Fina bilder.
2013-07-19

  blaite
Söker möter hittar så nice
2012-10-08

    ej medlem längre
en alldeles underbart fin text.. tack
2012-09-26

  F.
Den här texten kröp nära.
Vad duktig, du är.
2011-01-11

  Quasimodo
Närvarande hela vägen och i alla delar, fint och stort i detta!!
2010-10-11

  Shininkagemusha
Skönt och varmt, med en sårig liten ton. Jäkligt vackert.
2010-10-08

  Anna*
Underbart vackert och nära. Det finns en ton som är god och som jag tycker mycket om. Bra!
2010-10-08

    vilgot hellros
fin skrivet, denna får en att tänka tillbaka på något som man en gång hade
2010-10-07

  Lars E Jönsson
Härlig text............ska kolla lite av dina texter
2010-10-07

  poetryGirl
fint poetat
2010-09-25

  Line W
Så vackert! Kram :)
2010-09-06

  Tove Meyer VIP
gud så underbart,
fullt av vemod och smärta på ett subtilt sätt,
det stannar kvar.
2010-09-05

  Suzy med punkterna
Målande och förbaskat tjusigt skrivet
2010-09-01

  Baystream
Håller med blaite, härliga bilder.

Bröst mot rygg, den trygga omfamningen. Underbar. Får en att längta.
2010-08-26

  aol
så vackert vännen,
2010-08-24

  blaite
Härliga text härliga bilder
2010-08-24

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet om äkta Kärlek!
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig