Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Florida..

Längtar till "mitt" Florida
som är mitt andra hem
så många minnen därifrån
och vänner, jag saknar dem..






mare








Fri vers av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-07 10:23



Bookmark and Share


  Maria T
Längtan, saknad
2011-05-08

  Bibbi VIP
Kan förstå Din känsla.
2011-05-07

  Ninananonia VIP
Berörande hemlängtan.
:)
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP