Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand ...




Revision

Svaret på livets stora gåta

Älska
Glömma
och Förlåta

har nog fått fler
än mig
att mer än en gång
vilja det där
med att Glömma
få begråta ...

Med en liten nyanserad moderation
anpassad till varierad situation
skulle jag dock kunna
svaret mitt gillande förunna
med acklamation

förutsatt följande distinkta revision

Svaret på livets stora gåta

Älska
Prioritera
och Förlåta






Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-18 04:42



Bookmark and Share


  Margit Grell
Så sant!
2015-02-22

  Magica VIP
Så borde man kanske tänka? Men ack så svårt...
2012-01-25

  Ninananonia VIP
Mycket bra!

Som ett mantra...


älska....
prioritera....
förlåta...
2011-06-19

  queenia
hm... hahahaha.. mmm.. jag kan inget säga just nu... :)
2010-10-10

  Tina-sol
En äktaäkta tanke.
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP