Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden håller mig vaken
den bär en dyster melodi
utan dig är jag bara naken
med dig är jag fri

nätterna känns så långa
trots att tiden går så fort
dagarna kan kännas trånga
man får inget gjort

jag skulle ringa
vi skulle umgås
jag borde gjort det för länge sen
ibland känns det som om jag försöker undgå
en vän

men du har väl liksom jag
börjat träffa andra

du har väl liksom jag
försökt börja på nytt

det är kanske bäst ändå att hålla oss ifrån varandra
och sluta jaga de stunder som flytt

hela livet är en jakt efter lyckan
man får ta kärleken som den är
sluta slita, dra och rycka
man kan inte råda över sånt där

nej över sånt finns det inga lagar
du får göra som du vill
men hjärtat gör vad det behagar
att tänka efter tjänar inget till

men vi behöver alla tid och rum att andas
vara för sig själv
vara två ihop
för när två andedräkter blandas
då kan kärleken bli stor

tystnaden håller mig vaken
den bär en dyster melodi
snart går solen upp över taken
och den nya dagen gryr




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 782 gånger
Publicerad 2005-11-21 18:38



Bookmark and Share


  mariann
"för när två andedräkter blandas då kan kärleken bli stor" vilka rader och ja hela texten är bra.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm