Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folket får lida, del 2

Jag måste säga att det är tragiskt
de beter sig som barn på dagis
vi behöver snart nåt magiskt
för att lösa situationen ingen verkar ta tag i

det måste få ett slut
jag pallar inte mera
vi måste sätta stopp
och sluta acceptera
för det är inte deras egna liv
de valt att riskera
och det är inte deras egna hem
de valt att rasera

men så länge vi tittar på
är vi på deras sida
så länge vi tittar på
kan de fortsätta strida
så länge vi tittar på
så får folket lida
det är folket som får lida
folket får lida




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-11-08 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm