Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folket får lida

Kan du föklara
vad är det jag ser
går det försvara
allting som sker
jag undrar bara
orkar vi mer
medans vi tittar på
blir offren fler och fler

det måste få ett slut
de ger mig kalla kårar
vi måste sätta stopp
för alla maktkåta dårar
för det är inte deras kinder
som är våta av tårar
och det är inte deras barn
som bärs ut på bårar

men så länge vi tittar på
är vi på deras sida
så länge vi tittar på
kan de fortsätta strida
så länge vi tittar på
så får folket lida
det är folket som får lida
folket får lida




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-08-14 09:01



Bookmark and Share


  mariann
Dina texter bär alltid ett starkt budskap, så även denna.
Det är rader av maktlöshet men ändå en maning till protest.
Och den här texten är en skön protest i sig. Tack!
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm