Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledighet i ensamhet

Solens strålar tränger sig in
genom springorna på min persienn
ute på gatan skyndar folk omkring
medan jag somnar om igen

jag har stängt av klockor och telefon
idag blir en dag av ledighet
i min tanke far jag härifrån
för att njuta... av min ensamhet




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:44



Bookmark and Share


  Emma-Kajsa
Det låter härligt!
2006-04-18

  mariann
Åh vad skönt. Avundsjuk, sitter på jobb.
Njut lite för mig med:)
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm