Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig lös

Minns du varför du tog den där bussen till stan
och bosatte dig under en svamp på stureplan
själv fann jag aldrig nån mening med det

och du blev vuxen du
vad fort det gick
minns du alla lyckliga ögonblick
och sorger och gråt som vi delade

men nu växer visst alla upp
byter språk
och rutiner stakas upp
vad hände med vår livsfolosofi

allting tynar sakta bort
vår eviga ungdom blev för kort
är jag den ende nu
som går och drömmer om att vara fri

släpp mig lös
gör mig för alltid fri
och arbetslös
låt mig ta vara på mitt liv
slappna av
du ser allt för stressad ut
inga krav
ställs från och med nu

jag tror du missuppfattar mig ibland
öppna dina ögon och ta min hand
så många som drömmer sig bort
men stannar kvar

om du blickar bakåt
vad finner du där
trodde du ditt liv skulle fastna här
bara du själv kan ge dig sanna svar

släpp mig lös
gör mig föralltid fri
och arbetslös
låt mig ta vara på mitt liv
slappna av
du ser allt för stressad ut
inga krav
ställs från och med nu




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-04-21 09:50



Bookmark and Share


  mariann
Sitter genomförkyld, hade tänkt gå och
lyssna när du spelar ikväll, men tji fick jag.
Men jag njuter av din text istället.
Ingen stress och mera frihet till alla!
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm