Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De super och de knullar

Nu får nån ta ansvar
jag går ut i strid
för de super och de knullar
på bästa sändningstid

och de som inte vet bättre
de sitter där och glor
man måste pumpa sina tuttar
verkar halva sverige tro

men inte för att jag bryr mig
folk får göra vad de vill
men vem ska skydda våra döttrar
från att få Natacha som förebild




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 931 gånger
Publicerad 2006-04-13 09:43



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
bra dikt!! så sant rakt igenom!
2006-12-12

  Emma-Kajsa
Ja, det är onekligen skrämmande.
2006-04-18

  mariann
Sköna rader med ett skönt rim.
Och en viktig vinkel på det hela,
visst får folk göra som de vill
men ibland blir allt skruvat
och gränser flyttas, och var går gränsen?
Dina rader är ett skönt litet uppror
mot det hela.Heja!
2006-04-13

  Saramaria79
så sant så sant
usch för alla dokusåpor..
2006-04-13

  Clara-Fina
Bra!!! Jag håller verkligen med dej, du har så rätt! / Clara-Fina
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm