Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ser mig om du tittar


Synvilla

varför får jag inte dig?
jag glider in i det totala
jag spetsar mig själv på påle
står ensam på öde torg naken förnedrad

du ska ta mig här
du ska få finnas i den jord som ruskar om mitt sinne
så självklart
så renande

trots står du där kvar på din ruta
du ser bara min osynlighet
min tafatta försök att finnas
och mina ruvande tankar bortom

jag står här
suktande efter livet
som löften det bär
pappret står det skrivet

blott lämnad vid mitt namn
försjunken i mitt hav
bortspolad från din famn
rakt ned i min grav

du ser bara min osynlighet
du ser spillran av ett forna
krossad under altarets sanning
är jag blott en pust i orkanen

vid min dröm du bordas
så fri i min fantasi
i kärleken som frodas
blir jag slutligen fri

du är min i verkligheten försvunnen
förkolnad, multnad och brunnen
där hjärtats små andetag
förnyar en overklig dag






Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-20 00:09



Bookmark and Share


  Emme VIP
Du är typ... Bäst!
2010-08-24

  Nina Nightwish
Poesi när den är som bäst, klar, men ändå skrivet i en dimma av kärleks smärta, fint..
2010-08-24

  Suzy med punkterna
Rå skönhet som du ger din poesi, mycket mycket bra
2010-08-22

  SagaArt VIP
Fantasi ger oss vingar.
2010-08-20

  Anders Nordlander VIP
Verklig poesi
2010-08-20

  Emme VIP
Jag ser :-) Ett fint alster med formuleringar skrivna av en mycket duktig poet
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé