Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1980


vi är kärlek tillsammans

där när jag mötte dina ögon
då åren passerat mellan oss
såg jag kärleken
jag såg den tydligt

jag höll din hand när livet stökade
jag höll din själ när du förlorades
vi var av bästa själar
vi fanns där för varandra

sen försvann du in i ditt liv
korad efter dina egna normer
sen försvann du mot ditt nya liv
berusande efter dina viljor

jag blev blott en bakgrund
med egna mål jag föll

din kärlek brinner genom mitt hjärta
ut i min kropps svultna organ
din kärlek försvinner genom dimbankar
och ut mot Universums ytterkanter

min mun formar en otydlighet
min kropp lyser av längtan
till trots är det min stolthet
som krossar möjligheterna

vi är kärlek tillsammans
fast ingen har hjärtat att finna den stig som borde vara så självklar




Prosa av Max Poisé
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-18 20:48



Bookmark and Share


  Emme VIP
Helt klart hög igenkänningsfaktor.. Bokmärks så klart..
2010-08-24

  SagaArt VIP
Gammal kärlek rostar aldrig?
2010-08-20

  aol
sannerligen en så berörade skrift
känes borrar sig in,
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé