Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa Vinner




Andra Förlorar


DET beror på hur man ser på saken


För



ALLT är RELATIVT




Fri vers av NågonAnnans
Läst 246 gånger
Publicerad 2010-08-18 22:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Så tänker nog inte den verklige loosern, inte WINNERN heller...
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans