Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns absolut ingen anledning till oro

 

Sover med skelettvantar på

som skydd för draget i rummet

 

Så här års

då man är en tjur som förgäves stångas

mot besvikelsen

bara för att sluta med

en enmeters istapp genom skuldran

och sågspån i ögonen

 

Det är en tävling

eller hur

 

Det gäller att oroa sig innan det finns anledning

Det är ju själva drivkraften för att längta bort livet

 

Var fick jag istappen ifrån

i slutet av augusti

 

Skelettet ska inte blottas än på länge

var så säkra

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen