Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tiden det tar




Hey lugna dina tonårstankar
töm alla tomma hål från substitutsex

glöm alla ansikten som går förbi
stäng dina ögon och fråga dig
varför har du så bråttom?
varför vaknar du och det första du
säger högt är "jag måste bli smalare?"
ÄNNU smalare?
tycker du inte att det är nog nu?
varför har du så bråttom?

det är okey gumman
du kan gå vidare i din egen takt
ingen säger att man inte får sörja sitt förflutna
ingen säger att man inte får sitta uppe och gråta
den enda som förbjudet det och sätter gränserna
är du själv

det är tillåtet att vara ledsen
ingen kommer att straffa dig för att du minns
den enda som ger dig skit för det
är du själv

lugna ditt tonårssinne
det spelar ingen roll om du är fast i det förflutna ibland
alla är det ibland

ta det i din takt
det kommer lösa sig
tiden läker alla sår
men oftast tar det
många många plågsamma år




Fri vers av Citrusblomma
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma