Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för kärlekens skull II


Ett öde, en längtan och en Sonett

att få är mig förunnat
så liten min kärlek är
mot en helighet det bär
så få är två förkunnat

blott förvirrad i ett djup
så svart i sin sarkofag
längtan blir ljuset i dag
när vinsten finnes vid stup

kan ett hjärta brista allena
där klostret fryser sin is
ett jag kastas blott omkull

jordfäst de känslor så rena
blundar vid stormens ljuva bris
ett allt för kärlekens skull




Bunden vers (Sonett) av Max Poisé
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-21 18:55



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2010-08-22

  SagaArt VIP
En man är lycklig så länge han väljer att vara lycklig?
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé