Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robert Carleson, teol kand, fil mag idéhist, litt vet, var på Cybele i Gävle, berättade om "Oskapade Ljuset", begr i ortodoxa traditionen: "Gud är ljus - Gud frambringade ljuset - Gud är det "Oskapade Ljuset"<


Oskapade Ljuset

Djup meditation
stillhet, tystnad
bländande vitt
framträder ljuset

Överväldigad
lyckokänslorna
genomtränger
hela mitt väsen

I detta nu
finns inga behov
finns bara ren
kärlek

© Gunilla N
    100822




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-22 09:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktigt att "odla tystnaden ty i den talar Gud"
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP