Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter samtal med Ulla Tilemos vän Kerstin skrev jag dessa slutrader




Värdigt slut

Finklädd i kalaskläder

Kaprifol i handen

Blomsterprakt

Levande ljus

Vakande vänner

 

Älskade huskatten

omhändertagen

av kattälskande

vän till vän

vackert värdigt slut

 

 

© Gunilla N
    100822




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-22 21:40



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Tack Gunilla, för att du berättar.
Så värdefullt att få ta del av för oss som älskade Ulla och saknar henne så. Jag bara gråter hela tiden.
2010-08-23

    ej medlem längre
Så fint, och Muffins omhändertagen känns gott att veta.
2010-08-23

  walborg
Tackk Gunilla för denna vackra fridfulla bild av Ulla Tilemo, vår beundransvärda vän.
2010-08-22

  karenina VIP
oerhört varma vackra och berörande rader
2010-08-22

  Bibbi VIP
Varmt tack för att Du delger oss detta!
2010-08-22

    sunnanvind
Vill bara gråta....kram o jättefint om väldans fin vän!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP