Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker är ett!

vacker är ett
där få, blir till dröm
ljuv i sin siluett
god och så öm

morgonbris i blom
skönhet under dagg
berusande och from
min hjärtas tagg

nära tätt intill
doft mig möter
låst med sigill
bort mig stöter

drömmar blir straff
fantasin elakt eggar
genom hjärtats klaff
utanför tjocka väggar

aldrig leva ljus
aldrig se din själ
leva med brus
plågar mig ihjäl

stundom du blickar
faller jag omkull
allt jag skickar
för kärlekens skull

kvar blir jag
lämnat i falsett
förnedrad och svag
vacker är ett






Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-23 07:41



Bookmark and Share


  Emme VIP
Du är oslagbar med dina rim,
vackert, ömt och väldigt fint skrivet
2010-08-24

  Nina Nightwish
Mycket vackert..
2010-08-24

  Anders Perols
Mycket snyggt rimmat här.
2010-08-23

  Yrre VIP
Härligt rim här du! :D
2010-08-23

  Mats Henricson
Härlig rhytm i denna , med ditt sedvanligt eleganta signum ! Man njuter i fulla drag av ordens excellenta sammanfogningar i en strid ström av
verbal exklusivitet ! Bokmärker !
2010-08-23

  LenaJohansson VIP
vackert o bra
2010-08-23

  Suzy med punkterna
Ja och du gör det snyggt!
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé