Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.


Tro, hopp och kärlek tror jag det hette

Genom persiennerna skymtar jag ljuset
Ett litet skratt
Tänder ett litet hopp

Jag vet att du kan ge
Jag vet vad du har
Jag kan få dig att le
Men jag vet inte hur man tar




Fri vers av Lipshit
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-29 18:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bara ta:)
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit