Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåva




Vi lär för livet

livet lär oss mycket

är du öppen för nytt

då är det många

spännande vägar att gå.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 458 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-24 20:34



Bookmark and Share


  aol
så bra sagt vännen
2010-09-05

    ej medlem längre
Du bekräftar min egen tes som lyder:"den dag jag inte utvecklas längre, då är det dags att lämna in".
Jättebra!
2010-09-01

  Anna*
Jag tycker att texten var alldeles lagom lång och innehållet suveränt. Det lämnar utrymme för hela spektrat av upplevelser som livet har i beredskap för oss alla! Det är storheten i det skrivna och jag tackar för den upplevelsen!
2010-08-26

  Maria T
Grattis!
Tänk att just vi fick
denna stora gåva
2010-08-26

  Eaglemountains VIP
Så sant, i korta ordalag fint formulerat! Applåd!

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2010-08-26

    ej medlem längre
Jag håller med!

Man måste våga för att vinna ...


Hälsn. Ann
2010-08-25

  Bibbi VIP
Ja, i sanning.
2010-08-24

  issac.a.m
kort men med betydelse..
2010-08-24

    J. Herward
Livets stora gåta, älska, glömma och förlåta...
så tolkar jag din text, synd bara att den var så kort, om jag ska ge kritik alltså ;D
2010-08-24

  Suzy med punkterna
Som jag sagt förut, jag behöver ha dig närmre;=))
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld