Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grönskan är ständiga minnen


är flödet i livet det sanna (Flora) ?

kan bara dö när du inte ser
förlovad med tanken att få
där sjöar sjunker
där ljudet förgås
stillar ett flyende sinne

blott ett ljus om oss
syns i bilden när tiden stannar
som färger väljer att synas
trasar vi sönder å samman

är barnet ännu fött inom
då vi inte ser imorgon
och vi kommer inte ihåg igår?

är flödet i livet det sanna
när solens nedgång skyms
och morgonen den regnar?

kan bara dö när du inte ser
de tankar som skördar offer
trycker mig till liten
rånar mina känslor till förr

blott ett mörker vilar
tomt i grönskans vy
som ljus vid stillheten
krossas vi till ett




Prosa av Max Poisé
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-25 18:19



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Kanonskrivet min kära vän!
2010-08-26

  LenaJohansson VIP
mkt väl skaldat...
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé