Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stympad duva



Brutna vingar
halta steg
jag tittar men gör inget
allt för feg

Små, små fotavtryck
invid grå fasader
och imorgon kommer
barn på rader, trampar,
låter, knuffar, gråter
och där i mitten sitter du
ogömd, vetskrämd liten duva

Brutna vingar
halta steg
jag tittar,
feg.




Fri vers av enna
Läst 275 gånger
Publicerad 2010-08-25 22:44



Bookmark and Share


  greajt
massa ord och så typ, en bomb på slutet. gillar't
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

enna