Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Ljus

Prins Peter, militär
-stanna där du är
ditt England talar inte längre sanning



Du införde TV
du införde dans
men kulturgåvor till trots
är reflektioner nonsens i ditt England.



De kokar mitt huvud, Prins Peter
det skållar och tär
de berättar om dig, Prins Peter
jag vet vem du är


När jag dök ner hoppades jag på räddning
den kom nyss, Prins Peter


ditt England har förrått dig

Jag är Kung.




Fri vers av Karmaq
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-26 01:15



Bookmark and Share


    tehdog
wow, really really nice. kommer läsa igen
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq