Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koffertbotten


vad som finns kvar
behöver inte vara det starkaste

det kan såväl vara det tyngsta
det mest rotade
det som är svårast att förrycka
























Fri vers av alfa VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-26 07:27



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Älskar rubriken. Och tyngden i texten, bokstavligen/känslomässigt.
2010-09-13

  Daniel_78 VIP
ja, ush, sluta med sånna insikter. jag fick upp en bild av en gammal disktrasa. mycket trevligt.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén