Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha full kontakt med mig själv

Och med mina känslor

Verkar skrämande


har jag inte haft det på ett halvt liv

hur skall jag då gå tillväga?

rädslan ligger i att-

vad kommer jag tycka

om den jag är?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-26 17:36



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Om man kan acceptera sig själv kan man tåla även mindre "fel" :)
Men det är en rikedom att KUNNA känna och vara medveten om sig själv..
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans