Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val och fläsk


JAGAR VAL
FINNER FLÄSK
LAGER PÅ LAGER
FLOTTIGT FJÄSK

SIMMA, SIMMA, SIMMA
ANNARS KAN DU LÄTT
FÖRSVINNA I DET STORA HAVET

I VÄNTAN PÅ VAL

RÖD GRÖN SKÖN
EGOBLÅ
KANSKE BÄTTRE GRÅ
1 + 1 BLIR INTE LÄNGRE 2
ENSAM STÅ OCH FALLA ELLER
ENAD GÅ MED ALLA

BEKÄNNER FÄRG OCH GER MIN RÖST
TILL FRAMTIDEN - ENSAM KAN JAG VILA I GRAVEN
I LIVET ÄR VI ALLTID NÅGRA FLER
MEN DET FINNS INGET LILA PARTI SÅ DET FÅR BLI
ETT VAL MED FLERA FÄRGER I

I VÄNTAN PÅ GODOT





Fri vers av enna
Läst 279 gånger
Publicerad 2010-08-26 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna