Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

must be the clouds in my eyes


det är det existentiella
som har slutat existera

gå mot exitskyltarna

jag tror att gud är slas
och att demokratin är död
jag tror att vatten är minst
näst efter soda

men du slänger dig efter källan
sorterar batterier till frukost
som alla vet att byråkrati är bra
och barnen bara ljuger

den babyloniska fångenskapen
ger ingen asyl

gå mot exilskyltarna




Fri vers av ljudit
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 03:45



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Gud är Slas.
2010-11-17

  ljudit
♪ ♫ ♪
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit