Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträckans brytpunkt



ögonblicket passerar sig själv

när detta upptäcks
är det förbi


bladen vänds

för att se tecknen under den gamla smutsen
måste de skrapas fram
för att tyda dem byter jag glasögon

det ytliga är ytligt
smutsen inget annat

än skalet runt min person


ett stilla regn

och tillfället spolas iväg
medan jag sträcker mig bort från saknaden

utan att nå



















Fri vers av alfa VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-27 08:16



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
nu nu nu nyss nyss nyss nyss*
tuuut tuuut!

här och nu är svårt, och du gör det så lätt du - tack :)
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén