Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om förälskelse

Den onåbare må redan vara förälskad
och över den kan ingen råda
annat än den som älskas
Den som förälskat sig i livet
vandrar alltid onåbar i kärlek
Och över denne, kan endast döden
och ensligheten råda




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman