Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Vill, Jag kan, Jag har kapitullerat!


Sinnesrobönen


GUD
ge mig sinnesro
att ACCEPTERA det jag inte kan förändra
MOD att förändra det jag kan
Och
FÖRSTÅND att inse skillnaden...






Jag önskar att få höra fåglarna kvittra igen...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 23:46



Bookmark and Share


  PPQ
bra skrivet
2011-04-18

  Johan Bergstjärna VIP
Att be en sån fin bön ger också i slutänden resultat...
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans