Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robin Starling

Mellan gatulyktorna ligger vatten
mögel och depression om vartannat


Ljus, mörker, ljus, mörker



Jag vet att du sett spår av mina nakna fötter på asfalten


--30 minuter av känslofame




Men vad betyder mina fötter när du har en månhimmel att begrunda?


Tomma fotbollsmål varvas med träd på lilaröd horisont

där möts vi, lova mig det.







Talar tystnaden för mig eller måste jag göra mig hörd?


Måste jag ropa?




Fri vers av Karmaq
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmaq
Karmaq