Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig förändring..

Åter har en dag
försvunnit
bortom horisontens rand
mörkret sveper om
känner doft av förändring
som livet ständigt är
passerar som årstider framåt bortåt







mare















Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-28 21:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt!
2010-08-29

    ej medlem längre
Sanna ord mare!


"känner doft av förändring
som livet ständigt är
passerar som årstider framåt bortåt"


Hälsn. Ann
2010-08-29

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ständig förändring, tänk så underbart att få vara i ständig förändring, att veta att jag trots alla mina fel o brister likt årstiderna, dock intar inställningen att låta mig förändras.... OJ, vad inspirerad jag blev av denna helt belysande text... Poesi som förändrar.... Det skriver Du min vän...☺☺☺
applåder i mängd och omfång...... + ett Bo-märke....

kb
2010-08-29

  aol
sant skriftat vännen
2010-08-28

  Larz Gustafsson VIP
"Jag lever i ständig förändring", som Jerusalem sjöng.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP