Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset tittar fram..

Gryningen tittar fram
sprider ljus över ny dag
över själars liv
där förväntningar bor..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-29 11:23



Bookmark and Share


  Maria T
Så stort att återigen
få vakna till en ny dag
med nya förväntningar
2010-08-30

  Björn Karlsson
Tack
2010-08-29

  Bibbi VIP
Trots att jag sov ut ända till eftermiddag idag efter utmattning så kan jag leva med i känslan av gryning speciellt denna solskensdag med sol inte ute men i hjärtat.

Applåd!
2010-08-29

  Lars Hedlin
En ny dag!
2010-08-29

  Janne
Blir så glad av denna vackra dikt!

Betraktaren
2010-08-29

  Lady Alassa
Ja!
Vad vore vi utan ljuset.
2010-08-29

    ej medlem längre
Hoppfulla rader!


Allt ett oskrivet blad ...


Hälsn. Ann
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP