Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster form..

Tradition mönster
form kväver
kliver över
för att skapa
låta själ få andas fritt







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-03 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sanna ord mare!


Hälsn. Ann
2010-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Amen to that.
2010-09-03

  En strimma av guld
Skriver under på detta.
2010-09-03

  aol
häri ligger en stor sanning
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP