Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi syns nog snart igen!


Pausar

Behöver kraft,
vilja känsla att växa,
se grönskan bakom regnet
fylla hjärtat med nya andetag
och förvilla mig bort bakom horisonten

Behöver styrka att finna nya stigar
se livet frodas utanför brustna blickar
och kunna känna det ljuvliga som stormar
så enkelt och förbjudet inom

Behöver ordens magi som flyttar plats
på våra Universum och kastar loss
den berusningen som är så självklar

Jag behöver!
och Pausar därefter




Prosa av Max Poisé
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-29 18:31



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
På återseende. Du kommer att vara saknad. Kram
2010-08-30

  Anders Perols
Välskrivet avsked om än ett tillfälligt sådant. Gör vad som måste göras och lycka till.
2010-08-29

  stenen/ Yv Ericsson
åk med mig i min luftballong vet ja! kram! (du brukar inte vara borta så länge...)
2010-08-29

  Peter Matsa
Andas vatten, drick eld och låt rötterna växa sig starka uti luften. Återkom när jorden brinner på nytt, och orden rinner fritt!
2010-08-29

  Emme VIP
Jag förstår vännen, funderar på att
göra samma sak, jag har börjat jobba
med lite annat material men vet inte
om det blir något av det i slutändan,
men om jag känner mig själv rätt så
kommer jag inte kunna hålla mig ifrån
dikterna särskilt länge ;)
Kram på dig!
2010-08-29

  Nina Nightwish
Är det så? Då hoppas jag att du snart kommer tillbaka:) Fint flyt och fin text:)
2010-08-29

  Suzy med punkterna
Ibland behöver man pausa, vila och finna åter...
Önskar att du finner och snart är tillbaka igen.
2010-08-29

    ej medlem längre
Kom snart tillbaka!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé