Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag om en vecka skall min dotter och jag till Stockholm. En vistelse och resa på dryga tre dygn, som kommer att innebära total omvälvning i hennes liv.




Min Dotter

Svårt är det nu
oro, rädslor flammar
Din naturliga glädje
viker för tårflöden

Du är mäktig
med ditt varma hjärta
Du var svaret på
mina hetaste önskningar

Vem kunde ana
att din start i livet
skulle bli så tuff,
tung, svårhanterlig

Din uppförsbacke var lång
mycket längre än de flestas
frestade på glädjen och orken
du var nära att ge upp

Du knyter an till dem du älskar
ibland var banden täta
som om du aldrig ville släppa
det som ger livet mening

Din backe är slut nu
kanske kullar återstår
vad annat kan det bli
efter så många tårar, än glädje

Du står inför ditt livs viktigaste,
operationen, som skall förändra
dina livsvillkor ovillkorligt
till det bättre

Fram träder mer och mer
den unga, varmhjärtade
kloka kvinna
du är ämnad att vara

Jag är så tacksam och stolt
att du är min dotter
och att jag får vara
en del i ditt liv

Älskar dig,
Sanna!

© Gunilla N
    100830




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-30 10:54



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Text som väcker känslor. Hoppas, hoppas att det går väl i Stockholm.
2010-09-07

  Fånga dagen
starka rader funderar lite och undrar vad som hänt din dotter hennes liv hoppas operationen går bra vad det nu än för op lycka till
kram Anna-Karin
2010-09-03

  poetlinan
Rysningar fick jag! Kärleken mellan mor och dotter oändligt stor, så fint du skrivit!
2010-09-02

  Michaela Dutius
Underbar och ömsint skildring där man anar det vaerma modershjärtat genom orden
2010-08-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-08-30

    ej medlem längre
Lycka till!
2010-08-30

    Maria Malm
Innerliga och varma rader, önskar lycka till!
2010-08-30

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.

Mina allra bästa och varmaste tankar!
2010-08-30

  Mats Henricson
Innerligt och varmt skrivet !
2010-08-30

  Nina Nightwish
Vad fint skrivet till din älskade dotter! Det ska nog gå bra ska ni se, lycka till, kramar till er:)
2010-08-30

  Gunnar Hilén VIP
Lycklig resa...vi ska tro operationen går bra !
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP