Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag att undra..


Tankarna kommer .. slår dem bort..

Vem är jag att undra..vuxen man gör vad han vill..vem är jag att undra..

Nära..nära.."återfall"..men jag ska ej bry mig..inte ens i fantasin..

Tankar i mitt huvud far..hjärtat ska ej blandas in..kåtheten får räcka..

Bromsar..bromsar..allt jag kan..vuxen man gör vad han vill..

Hon finns där och jag finns här..ingen av oss rätten har..

Båda har vi stort begär..till en man..en..vuxen man som gör som han vill..

Hon är kär..jag är kär i begäret..hårfint där..vem har rätt och vem har fel..

ingen vet nog svaret..jag vet att jag inte vill..mota bort begäret..

Vem är jag att undra..vuxen man gör vad han vill..vem är jag att undra..




Fri vers av passionsblomman
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman