Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld!


Vandrande tunga..söker sig fram..

läppar mjuka och lena..söker och finner..

kärlekens dans..lustfylld åtrå i natten..

hetta i huden...fuktig och varm..

andedräkt mot min nakna hud..

lustfylld åtrå i natten..

hettan den stegrar..

tunga och mun..leder till himmelska höjder..

lustfyllda skrik..i natten..




Fri vers av passionsblomman
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-19 12:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivande poesi; lustfylld !
2015-08-09

  Lars E Jönsson
Yes, den var bra, härligt
2014-11-20

    Bo Malte
härligt...
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman