Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren och skär kåthet bara...




Slutar aldrig hoppas..slutar aldrig drömma..

att trots allt..är dina känslor för mig ännu varma och ömma..

hur jag än försöker..hur jag än förnekar..

finns du i mitt sinne..kärleken den ekar..

eller är det åtrå..ren och skär kåthet bara..

vet jag inte heller..vem kan på detta svara..




Fri vers av passionsblomman
Läst 499 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-27 14:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svaret kanske finns i handlingen ...
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman