Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan nå mig..


Fattar..förstår..men ändå inte..

vill skrika högt..men tiger snällt..

varför förklara..gång på gång..

klagandets virrvarr..når ej fram..

kämpar vidare..tron den vacklar..

ingen kan nå mig..inte ens du..

nej ingen kan nå mig..

inte ens du..




Fri vers av passionsblomman
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 13:56



Bookmark and Share


  mickech
Berörande text!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman