Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

competition

Life
is
not
a competition

The
best
one
seldom wins







Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)