Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

Du ser igenom mig
lyssnar inte när jag försöker förklara...
Allt detta förakt försöker du inte gömma från mig
Attacerar mig med hårda ord
Försöker göra mig svag och rädd




Fri vers av älvglitter
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter